Naša spletna stran za svoje delovanje uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.

 

Sprejmi Več informacij Zavrni

IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Dokler se izrecno ne strinjate z uporabo piškotkov, vam naša stran naloži Piškotek 1 (opisano spodaj). Uporabljamo naslednje piškotke:spletni piškotek

  • Piškotek 1: (__cfduid) – Piškotek s katerim se zagotavljamo pravilen pretok zahtev in informacij med serverji in končnimi točkami (load balancing) in je potreben zaradi varnosti in zavarovanja (npr. zaznava napačne vpise in tako preprečuje zlorabe sistemov za vpisovanje in registracijo). Ta piškotek ima daljši rok trajanja, prav zaradi svojega namena. Ta piškotek je izjema v 157. člen ZEKom-1 in se ga sme uporabljati brez soglasja.
  • Piškotek 2: (__ga) – Z njim raziskujemo, kako se obiskovalci premikajo po strani, da vidimo, kam postaviti vsebino. S tem piškotkom tudi štejemo število obiskovalcev na strani.
  • Piškotek 3: (header_cookie) Ta piškotek uporabljamo za identifikacijo obiskovalcev, ki so se strinjali ali nasprotovali  z uporabo piškotkov in z njim izključimo sporočilo o piškotkih, da je stran bolj prijazna in lepšega videza, ter vključimo/izključimo uporabo piškotka 2.

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Naša spletna stran se drži smernic, ki jih je izdal Informacijski Pooblaščenec RS.

 

V primeru, da ne bi želeli več dovoliti uporabe piškotkov in bi jih želeli izbrisati iz svoje naprave sledite tem navodilom za Firefox, Chrome in Internet Explorer. Poleg napisanega pa lahko najdete informacije tudi na – TEJ POVEZAVI.